JongWijs

Met JongWijs kunnen ouders kinderen leren verstandig met geld om te gaan. Uiteraard blijft de ouder altijd zelf verantwoordelijk voor de financiële opvoeding van zijn kind. Onze educatie geeft praktische handvatten om de ouder hierbij te helpen. JongWijs bestaat uit drie onderdelen:

  • Een spaarrekening voor het kind.
  • Een betaalrekening voor het kind.
  • Financiële tips voor ouder en kind.
    Elk jaar krijgen kind en ouder post van ons. Praktische educatietips voor de ouders en leuke weetjes en doe-activiteiten voor het kind. De post is gericht aan het kind en u bent als Zelfstandig Adviseur de afzender.

De spaar- en betaalrekening zijn niet los te openen of op te heffen. In een JongWijs Pakket zitten altijd een JongWijs Spaarrekening en een JongWijs Betaalrekening.

Rente op JongWijs Sparen

De klant ontvangt rente op JongWijs Spaarrekening. Deze rente is concurrerend en afgestemd op het doel van de rekening: het sparen van kleine bedragen door het kind zelf. Zie het als een leer-rekening voor het kind.

De rente op de JongWijs Spaarrekening is lager dan de rente op Zilvervloot Sparen, dit komt omdat het geld op de Zilvervloot Spaarrekening voor langere tijd blijft staan. Het is de bedoeling dat de klant geen bedragen opneemt vanaf de Zilvervloot Spaarrekening. Als een klant wel geld opneemt dan kan hij de bonusrente (deels) mislopen.

De JongWijs Betaalrekening vergoedt geen rente.

Welkomstgeschenk JongWijs

Iedere nieuwe JongWijs klant mag u een premium geven. U heeft per leeftijdscategorie een passend cadeau.

  • 0 – 4 jaar: klant mag kiezen tussen een MuntenTeller of Kikabeer
  • 5 – 9 jaar: MuntenTeller
  • Vanaf 10 jaar: mobiele oplader of MuntenTeller