Betaalrekening

De voordelen
  • Betaalrekening en Wereldpas met chipknip
  • Internet Bankieren
  • Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift)
  • Gratis overschrijvingsformulieren
  • Mogelijkheid om rood te staan
  • 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas
  • iDEAL

Met Plus Betalen heeft u een compleet betaalpakket om uw dagelijkse bankzaken direct te regelen. De minimumleeftijd om het betaalpakket aan te vragen is 18 jaar.

Alles inclusief

Betaalrekening, Wereldpas en Internet Bankieren maken onderdeel uit van het pakket. U betaalt maandelijks een vast bedrag van € 1,95. Met Plus Betalen heeft u dus een compleet betaalpakket. En ook nog eens heel voordelig. U vindt meer informatie in de Tarievenwijzer Betalen, rechts op deze pagina.

Overstappen naar RegioBank

Met de gratis Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. De Heij Adviesgroep helpt u de overstap snel te regelen.

Wereldpas

Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland en van banken in Europa.. Pinnen buiten Europa staat vanaf 16 april 2013 standaard uit voor de meeste Wereldpassen en kunt u zelf aanzetten. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat ook op de pas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de Wereldpas staat. Heeft u een en/of rekening en wilt u een extra Wereldpas? Dan krijgt u met Plus Betalen 25% korting op de maandelijkse paskosten.

Internet Bankieren

Met Internet Bankieren regelt u al uw bankzaken waar en wanneer u wilt. U heeft al uw rekeningen in één helder overzicht. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. Betalingen via iDEAL zijn ook mogelijk. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

Creditcard

Wilt u een creditcard als aanvulling op Plus Betalen? Dan kunt u de MasterCard Classic aanvragen. Deze creditcard sluit volledig aan bij de producten van RegioBank: gemak voor een betaalbare prijs. U betaalt niet voor allerlei extra’s die u toch niet gebruikt.

Meer weten?

Loop eens binnen bij onze RegioBank of maak een afspraak. Wij informeren u graag over de betaalmogelijkheden van RegioBank.