MKB Rekening

De voordelen
  • Zakelijk Internet Bankieren
  • Wereldpas met chipknip
  • Alle transacties in euro’s met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
  • 1.250 Internet transacties per jaar

Speciaal voor het mkb heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. Bij de MKB Rekening zit:

U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan 1.250 transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn, neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

De MKB Rekening kost € 6,75 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

Incasso en acceptgiro

Bij uw MKB Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Zo kunt u automatisch bedragen incasseren bij uw debiteuren. Of voorbedrukte acceptgirokaarten versturen naar bedrijven of klanten waar u geld van ontvangt. Zo bespaart u tijd die u nu kwijt bent voor het versturen en verwerken van facturen. Incasso- en acceptgirocontracten kunt u bij ons aanvragen.

Zakelijk Internet Bankieren

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

Wereldpas

Bij uw MKB Rekening ontvangt u één gratis Wereldpas met chipknip. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen Wereldpas aanvragen. Uw RegioBank Adviseur kan u hier meer over vertellen. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de Wereldpas in euro’s zijn bij de pakketprijs van de MKB Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart. U vindt de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

Meer weten?

Loop eens binnen bij onze RegioBank of maak een afspraak. Wij informeren u graag over de betaalmogelijkheden van RegioBank.