ZZP Rekening

De voordelen
  • Wereldpas met chipknip
  • Internet Bankieren
  • OLO boekje
  • Servicefoon
  • Alle transacties met de Wereldpas bij de geld- en betaalautomaat
  • 1.000 internettransacties per jaar

Speciaal voor zzp’ers heeft RegioBank een voordelig en zeer overzichtelijk betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief.

U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan het maximale aantal transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.
De ZZP Rekening kost € 6,25 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

De ZZP Rekening en particuliere rekeningen in één overzichtelijke internetomgeving

Bij de ZZP Rekening heeft u de optie om Zakelijk Internet Bankieren aan te vragen. Zo regelt u al uw bankzaken waar en wanneer u wilt. Heeft u ook een particuliere betaalrekening met Internet Bankieren bij RegioBank? Dan kunt u uw ZZP Rekening aan dit contract laten koppelen. Zo kunt u met één digipas en in één internetomgeving al uw rekeningen beheren.

Wereldpas

U kunt uw ZZP Rekening aanvullen met een Wereldpas met chipknip. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland en van banken in het buitenland. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat op uw bankpas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de Wereldpas staat.

Meer weten?

Loop eens binnen bij onze RegioBank of maak een afspraak. Wij informeren u graag over de betaalmogelijkheden van RegioBank.