Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

DOE MEE! Olympische Spelen 2022 Actie!

1/2/2022
DOE MEE! Olympische Spelen 2022 Actie!

Het is weer zo ver! Vrijdag 04-02-2022 zijn de Olympische Winterspelen in Beijing (China) begonnen. Een wereldwijd bekend sportevenement waarbij we hopen dat onze nationale sporthelden verschillende medailles binnen zullen slepen (inmiddels staat Nederland op de derde plek met het behalen van, voorlopig, zeven medailles). Daarbij hopen zij op zoveel mogelijk support. Om te zorgen voor een stukje extra beleving en gezien het feit dat wij in een sportief dorp als 't Zand zijn gevestigd, kunnen wij dit natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben wij opnieuw een actie voor jullie georganiseerd. Je kunt zelfs vanaf je bank met de laptop op schoot mee doen! Zo hoef je niets te missen van de Olympische spelen en kunt je ook zelf in de prijzen vallen! Win-win situatie zoals wij het bekijken.

De afgelopen winterspelen

De vorige winterspelen in 2018 werden georganiseerd in PyeongChang (Zuid-Korea). Tijdens deze editie is Nederland geëindigd op de vijfde plek van de medaillespiegel. Nederland behaalde deze editie 8 gouden medailles, 6 zilveren medailles en 6 bronzen medailles. Boven ons eindigde toen op de vierde plaats de Verenigde Staten met 23 medailles, als derde was Canada geëindigd met 29 medailles, Duitsland eindigde met een totaal van 31 medailles en als land met de meeste medailles eindigde Noorwegen met in totaal 39 medailles.

Ook dit jaar doen er verschillende deelnemers mee (2877 in totaal) welke in totaal 91 verschillende vlaggen dragen.

Nu is het zo dat wij van deze 91 vlaggen, 8 gouden medailles met vlaggen hebben uitgezocht en deze hebben wij verspreid over onze website. Wil je meedoen met onze actie dien je alle medailles (8 stuks) te vinden. Het is dus een soort van digitale speurtocht op onze website. Daarbij moet je alle medailles met bijbehorende vlaggen zien te verzamelen. Dit doe je door op een medaille met vlag te klikken. Wanneer je alle 8 medailles en vlaggen hebt gevonden komt er een formulier naar voren, welke je moeten invullen met jouw gegevens. Deze inzendingen komen bij ons binnen en uit al deze inzendingen kiezen wij een winnaar, wie uiteindelijk een bon van € 50,- van bol.com wint.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door RegioBank, de buurtzame bank. Overigens betekent dit niet, dat als je geen klant bent bij de RegioBank, je niet mee kunt doen. Iedereen kan meedoen, slecht weer of niet, koud of niet, in quarantaine of niet. Gelijke start en winst kansen zoals een wedstrijd hoort te zijn.

Niet iedereen kan een prijs winnen, maar niet geschoten is altijd mis, dus wij denken, probeer het gewoon! En om deze actie toch Olympisch af te sluiten: Heb je een prijs gewonnen of niet, meedoen is belangrijker dan winnen!

We hopen vele formulieren te ontvangen en wensen je verder veel kijk plezier voor wat betreft de Olympische Spelen!