Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Caravanverzekering afsluiten

Als je een trotse caravanbezitter bent, heb je waarschijnlijk al veel geïnvesteerd in de caravan. Is een caravanverzekering verplicht en wat zijn de kosten hiervan? Bij de Heij Adviesgroep geven wij je graag advies op maat en helpen je bij het afsluiten van de juiste verzekering(en).

Waarom een caravanverzekering?

Onze onafhankelijke financiële adviseurs hebben een grondige kennis van de complexe wereld van financiën en investeringen.

Echter, gezien de hoge waarde en de risico's zoals diefstal, schade en natuurrampen, is het sterk aan te raden om een passende verzekering af te sluiten.

Maak een afspraak
Regiobank adviesgroep

Soorten caravanverzekeringen

Er zijn verschillende verzekeringen waar je uit kunt kiezen als je een caravan wilt verzekeren. Zo kun je kiezen voor een standaard dekking, een all risk verzekering of aanvullende dekking. Welke verzekering voor jou de beste keuze is, hangt af van verschillende factoren. Zoals je gebruiksdoel, eigen risico en natuurlijk je budget.

Standaard Dekking: vergoedt veelal schade door brand, storm en diefstal.
Allrisk Dekking: biedt uitgebreide bescherming, inclusief schade door eigen schuld.
Aanvullende Dekking: extra opties zoals rechtsbijstand of buitenlanddekking.

Kosten caravanverzekering

De premie kan variëren afhankelijk van diverse factoren zoals het type caravan, de leeftijd van de caravan, en de gekozen dekking. Sommige verzekeraars bieden korting als je al andere verzekeringen bij hen hebt lopen.

Verzekerd in het buitenland

Reis je naar het buitenland met je caravan? Controleer dan of je verzekering ook dekking biedt in de landen waar je naartoe gaat. Sommige verzekeringen bieden Europadekking, terwijl anderen wereldwijde dekking kunnen bieden.

Pensioenen adviesgroep

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een caravanverzekering biedt niet alleen gemoedsrust, maar beschermt je ook tegen flinke financiële tegenvallers. Voor persoonlijk advies op het gebied van caravanverzekeringen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hypotheekadviseur
"
9

Anoniem, 't Zand

"Super geholpen. Zeer deskundig."

"
8

Theo van Klaveren, Petten

"Zeer open en eerlijk, dit is wat je zoek bij iedere verzekeraar, helaas is het tegenwoordig alleen maar helpdesk, druk, niet bereikbaar per telefoon. Kortom zoek je een goed tussenpersoon kan ik u de Heij aanraden."

"
9

Van Dieren-Struik, Harlingen

"Mijn vader was al zijn hele leven bij de Heij, en via hem kwam ik er ook. hoewel ik in Harlingen woon is hun dienstverlening altijd snel, accuraat en bijzonder vriendelijk en persoonlijk. Bovendien doen ze altijd net dat stapje extra waardoor ik het gevoel krijg dat ik een speciale behandeling krijg, voor hen is dat normaal. Zelden een bureau gekend wat zo dienstverlenend EN aardig is."