Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Verzekeringen

Altijd gerust met De Heij verzekeringen.

Wij geven jou een goed gevoel over je verzekeringen

Wat moet je nou wel en wat moet je juist niet verzekeren? Deze vraag krijgen wij vaak. Wij kijken bij het beantwoorden van deze vraag vooral naar wat jij wil, belangrijk vindt en hoe jouw situatie nu is. Daarna geven wij menselijk advies. Menselijk? Ja, menselijk.

Adviseurs Jack en Leon komen namelijk naar je toe of jij loopt zonder afspraak binnen bij ons kantoor in 't Zand.

Kom eens langs
Regiobank adviesgroep

Woon- en vrijetijd verzekeringen

Wij bieden verschillende verzekeringen aan voor zowel je bezittingen als voor je huis.

Jouw eigen voertuig verzekeren

Reparatiekosten van je auto vallen soms hoog uit. Bekijk hieronder de mogelijkheden rondom het verzekeren van jouw bestelauto, motorfiets, E-bike, personenauto of oldtimer.

Zakelijke verzekeringen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dit kan resulteren in kleine en grote ongelukken. Via ons kantoor kunnen bepaalde risico's in de verzekeringsdekking ondergebracht worden. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een passende dekking welke past bij jouw behoeften en wensen.

Hypotheekadviseur
"
9

Anoniem, 't Zand

"Super geholpen. Zeer deskundig."

"
8

Theo van Klaveren, Petten

"Zeer open en eerlijk, dit is wat je zoek bij iedere verzekeraar, helaas is het tegenwoordig alleen maar helpdesk, druk, niet bereikbaar per telefoon. Kortom zoek je een goed tussenpersoon kan ik u de Heij aanraden."

"
9

Van Dieren-Struik, Harlingen

"Mijn vader was al zijn hele leven bij de Heij, en via hem kwam ik er ook. hoewel ik in Harlingen woon is hun dienstverlening altijd snel, accuraat en bijzonder vriendelijk en persoonlijk. Bovendien doen ze altijd net dat stapje extra waardoor ik het gevoel krijg dat ik een speciale behandeling krijg, voor hen is dat normaal. Zelden een bureau gekend wat zo dienstverlenend EN aardig is."