Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Pensioenadvies zonder haken en ogen

Met een frisse benadering en persoonlijke aandacht.

Pensioen regelen verwarrend?

Het opbouwen van een pensioen brengt voor veel mensen de nodige vragen met zich mee. Moet je nou wel beleggen met je pensioen en hoe zit het met die lijfrente?

Door de lage rentes lijkt sparen niet de beste optie om een pensioen aan te vullen. Maar wat werkt dan wel? Misschien ben je bekend met een lijfrente of lijkt je beleggen door middel van beleggingsfondsen iets moois om op een passende manier jouw pensioen aan te vullen.

Onze adviseurs nemen de zorgen weg door mee te denken over een antwoord op jouw vragen. Voor vrijblijvende informatie is een telefonisch gesprek mogelijk, maar voor complexe zaken praten we bij jou aan de keukentafel of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak
Regiobank adviesgroep

Met jouw pensioen beleggen?

Bij de keuze om te beleggen met je pensioen is het goed om na te denken over het doel en een termijn. Wij helpen je met het beoordelen van risico’s.

Zeg adios tegen vervelende verrassingen.

Niemand wil op zijn oude dag voor vervelende verassingen komen te staan wat betreft financiën. Daarom kun je zelf pensioen opbouwen bij een verzekeraar, je pensioen beleggen of sparen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij begrijpen deze zorg en wisselen graag met je van gedachten.

Pensioen adviseur

Wij doen niet aan nummers.

Het regelen van dit soort zaken is niet iets wat je vluchtig regelt. Nee, hier nemen wij uitgebreid de tijd voor. Menselijk contact is voor ons namelijk ontzettend belangrijk. Dat houdt in dat wij niet met nummers werken, maar we de naam van onze klant kennen.
Wanneer drinken we met jou een kop koffie?  

Hypotheekadviseur
"
9

Meneer Wiersma, Schagen

"Bij de De Heij Adviesgroep zit je prima."