Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadvies met een menselijke twist

Of het nou het overzetten van een hypotheek is of het afsluiten van een hypotheek, er komt sowieso veel op je af als het gaat om hypotheken. Waar moet je beginnen en wat zijn de beste keuzes? Goede vragen. 

Hypotheekadvies zonder fratsen.

Hypotheekadvies draait daarom bij ons niet alleen om het resultaat, maar de mensen met zijn behoeftes en gevoelens staan altijd centraal.

Het kopen van een huis of het overzetten van een hypotheek is geen eenvoudige klus. Onze hypotheekadviseur Leon Rood helpt je daarom aan de juiste partij en zorgt zo dat de hypotheekaanvraag goed verloopt. Jouw behoeften en wensen staan voorop. Je weet waar je aan toe bent en krijgt nooit met verborgen kosten te maken. Ideaal!

Maak een afspraak

Je koopt niet 'effetjes' een huis.

Het kopen van je eerste huis is natuurlijk ontzettend spannend. Misschien zoek je al uitgebreid naar je ideale woning of wil je meer informatie over het afsluiten van een hypotheek. Wij helpen je graag op weg naar je eerste koopwoning door het bieden van onafhankelijk hypotheekadvies. 

Wij zijn jouw helpende hand bij het overzetten van een hypotheek.

Het overzetten van een hypotheek gaat niet over één dag ijs. De stijging of daling van de rente is essentieel. Ook is het belangrijk om te kijken naar de juiste hypotheekvorm. Misschien heb jij zelf nog een aantal vragen die je graag wilt stellen. Leon geeft jou antwoord op al je vragen en komt zelf met een menselijk advies.

Kosten hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies kunnen verschillen. Zo hebben we verschillende tarieven voor starters, ondernemers en bestaande klanten. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen.

Hypotheek adviseur nodig? Wij helpen je graag aan een goed gevoel.

Wil jij menselijk advies zonder vakjargon, in duidelijke taal en opgesteld vanuit een frisse benadering? Kom dan gerust langs bij onze vestiging in ’t Zand. Leon staat jou graag te woord.  

Hypotheekadviseur
"
9

DJ Sijberden, Den Helder

"Hr L. Rood aardige meedenkende adviseur. De ontvangst bij de Heij door de dames is zeer gastvrij en en vriendelijk."