Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Financieel adviseur

Ben je op zoek naar professioneel financieel advies? Onze deskundige adviseurs staan al meer dan 7 decennia voor je klaar!

Overweeg je om een huis te kopen, ben je begonnen met het plannen van je pensioen of wil je gaan investeren in de toekomst, wij staan aan je zijde om ervoor te zorgen dat je de juiste financiële beslissingen neemt. Met professioneel advies kun je financiële valkuilen vermijden, kosten besparen en een financieel stabiele toekomst opbouwen.

Persoonlijk financieel
advies op maat.

Het leven brengt vaak veranderingen met zich mee, zoals de komst van een nieuw gezinslid, een huwelijk, of het opstarten van je eigen bedrijf. Onze adviseurs stellen een persoonlijk plan op, aangepast aan jouw situatie en doelen.

Omdat elke persoon uniek is, zorgen we ervoor dat ons advies ook uniek en op maat gemaakt is. We houden rekening met je budget, het risico, financiële situatie en levensstijl.

Maak een afspraak

De Heij is jouw
betrouwbare partner

Samen brengen we je financiële situatie in kaart en beantwoorden we al je vragen. Bij onze adviseurs staat jouw behoefte centraal en ontvang je een op maat gemaakt plan.

Of je nu wilt weten welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de overwaarde op je woning, op het punt staat met pensioen te gaan, of plannen hebt om in de toekomst een onderneming te starten, bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek om meer inzicht te krijgen.

Financieel adviseur waar
jij centraal staat

Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons centraal: de deur staat altijd open voor een gesprek en een kop koffie. Wil je liever een gesprek aan je keukentafel? Ook dat is voor ons geen probleem. We komen graag bij je langs, zelfs na kantooruren.

Bij De Heij hebben onze erkende adviseurs geen loze beloften, maar gaan ze met je in gesprek om te begrijpen wat je nodig hebt. Ons doel is om alles helder en duidelijk uit te leggen, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kijkt

Pensioenen adviesgroep

Geen poespas, maar een vertrouwd gezicht

Wil je weten wat er mogelijk is of heb je vragen? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om al jouw financiële vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen.

Hypotheekadviseur
"
9

Van Dieren-Struik, Harlingen

"Mijn vader was al zijn hele leven bij de Heij, en via hem kwam ik er ook. hoewel ik in Harlingen woon is hun dienstverlening altijd snel, accuraat en bijzonder vriendelijk en persoonlijk. Bovendien doen ze altijd net dat stapje extra waardoor ik het gevoel krijg dat ik een speciale behandeling krijg, voor hen is dat normaal. Zelden een bureau gekend wat zo dienstverlenend EN aardig is."