Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Financieel adviseur in Den Helder

Op zoek naar professioneel financieel advies in de regio Den Helder of Julianadorp? Al ruim 40 jaar staan de deskundige adviseurs van De Heij voor je klaar!

Of je nu bezig bent met het plannen van je pensioen, het kopen van een huis, of het investeren in de toekomst, samen zorgen we ervoor dat je de juiste financiële beslissingen neemt die passen bij jouw situatie en toekomstplannen.

Het belang van deskundig advies voor uw financiële toekomst.

Onze onafhankelijke financiële adviseurs hebben een grondige kennis van de complexe wereld van financiën en investeringen.

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving, investeringsmogelijkheden en belastingvoordelen. Door onze ervaring en kennis kunnen wij jou helpen om de juiste beslissingen te nemen en financiële valkuilen te vermijden.

Ons financieel advies biedt je de nodige houvast, vooral tijdens belangrijke levensveranderingen.

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

Persoonlijk financieel advies op maat

Het leven brengt vaak grote veranderingen met zich mee, zoals trouwen, gezinsuitbreiding of het starten van een eigen bedrijf.

Elk individu heeft unieke financiële doelen en omstandigheden. Daarom stellen onze adviseurs een persoonlijk financieel plan op maat voor je op, afgestemd op jouw behoeftes, situatie en doelen.

Financieel adviseur waar jij centraal staat

Bij De Heij hebben onze erkende adviseurs geen loze beloften, maar gaan ze met je in gesprek om te begrijpen wat je nodig hebt. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons centraal: de deur staat altijd open voor een praatje en een kop koffie.

Heb je liever een gesprek aan je keukentafel? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij komen graag bij je langs, zelfs na de kantooruren.

Ons doel is om alles duidelijk uit te leggen, zodat je de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat..

Pensioenen adviesgroep

Financieel advies in Den Helder? De Heij staat voor je klaar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je financiële doelen.

Hypotheekadviseur
"
9

Anoniem, 't Zand

"Super geholpen. Zeer deskundig."

"
8

Theo van Klaveren, Petten

"Zeer open en eerlijk, dit is wat je zoek bij iedere verzekeraar, helaas is het tegenwoordig alleen maar helpdesk, druk, niet bereikbaar per telefoon. Kortom zoek je een goed tussenpersoon kan ik u de Heij aanraden."

"
9

Van Dieren-Struik, Harlingen

"Mijn vader was al zijn hele leven bij de Heij, en via hem kwam ik er ook. hoewel ik in Harlingen woon is hun dienstverlening altijd snel, accuraat en bijzonder vriendelijk en persoonlijk. Bovendien doen ze altijd net dat stapje extra waardoor ik het gevoel krijg dat ik een speciale behandeling krijg, voor hen is dat normaal. Zelden een bureau gekend wat zo dienstverlenend EN aardig is."