Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Uw financieel adviseur in Schagen

Ben je op zoek naar professioneel financieel advies in de regio Schagen? Al meer dan 7 decennia zijn onze deskundige adviseurs van De Heij je betrouwbare partner.

Of je nu overweegt een woning aan te schaffen, een uitvaartverzekering wilt afsluiten of strategisch wilt investeren voor de lange termijn, samen zorgen we ervoor dat je de juiste financiële beslissingen neemt die passen bij jouw situatie en toekomstplannen.

Een sterke financiële toekomst begint met deskundig advies

Een financieel adviseur kan van onschatbare waarde zijn bij het navigeren door de complexe wereld van persoonlijke financiën en investeringen.

Met professioneel advies kun je financiële valkuilen vermijden, kosten besparen en een financieel stabiele toekomst opbouwen.

We zijn up-to-date met de recentste ontwikkelingen in wetgeving, beleggingsopties en fiscale voordelen. Ons financieel advies geeft je de nodige houvast, vooral tijdens belangrijke levensveranderingen.

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

Persoonlijk financieel
advies op maat

Bij ons staat persoonlijk advies voor een aanpak die helemaal op jou is afgestemd. We nemen factoren als je budget, je risicotolerantie, je eigen vermogen en kijken naar je levensstijl. Omdat elk individu uniek is, zorgen we ervoor dat ook ons advies uniek en op maat gemaakt is!

Het leven kan grote veranderingen met zich meebrengen, zoals een nieuw gezinslid, een bruiloft of het starten van een eigen onderneming. Onze adviseurs stellen een persoonlijk plan op maat voor je op, afgestemd op jouw situatie en doelen.

Financieel adviseur waar
jij centraal staat

Bij De Heij ben je welkom voor alle financiële zaken. Samen brengen we je financiële situatie in kaart en beantwoorden we al je vragen. Bij onze adviseurs sta jij centraal en ontvang je een op maat gemaakt plan.

Wil je de mogelijkheden weten door een overwaarde op je woning, sta je op het punt om met pensioen te gaan of wil je in de toekomst een onderneming beginnen? Bel vandaag nog voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek om meer inzicht te krijgen.

Pensioenen adviesgroep

Financieel advies in Schagen?
De Heij is jouw betrouwbare partner.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je financiële doelen.

Hypotheekadviseur
"
9

Schoehuys, Schagen

"Ik ben zeer blij met de heij gaat altijd goed en daar hou ik van"

"
9

DJ Sijberden, Den Helder

"Hr L. Rood aardige meedenkende adviseur. De ontvangst bij de Heij door de dames is zeer gastvrij en en vriendelijk."

"
9

Anoniem, 't Zand

"Super geholpen. Zeer deskundig."