Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadviseur in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een nuchtere en goed gespecialiseerde hypotheekadviseur in de regio Alkmaar? De Heij Adviesgroep assisteert als gespecialiseerd hypotheekadviseur particulieren in en rondom Alkmaar met het afsluiten van een hypotheek. Wil je een woning kopen of jouw huidige hypotheek oversluiten? Maak dan kennis met De Heij.

Wil je weten wat jouw maximale hypotheek is? Of heb je andere vragen over hypotheken? Wij hebben alle kennis paraat. Je kunt ons bellen of gewoon naar binnen lopen voor een kop koffie. Heb je liever dat wij bij jou thuis langskomen? Ook dat doen we graag.

Een hypotheek aanvragen voor jouw koophuis.

Ga je voor het eerst een hypotheek afsluiten of oversluiten? Dat kan natuurlijk best spannend zijn. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of verhuizen, er komt veel kijken bij de aankoop van een huis. Hoe lekker is het dan als je een hypotheekadviseur hebt die je bij de hand neemt bij elke stap. 

Dit is wat je van De Heij mag verwachten. We helpen je met vragen als; “Welke hypotheek heb ik nodig?” “Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?” En ook: “Waar moet je allemaal rekening mee houden?” Logische vragen als je een woning wilt kopen. Voor de ervaren hypotheekadviseurs van De Heij is geen vraag te gek. Wij gaan door totdat jij de juiste hypotheek hebt voor jouw droomhuis. Als je een hypotheek in Alkmaar wilt afsluiten, kunnen wij je hier op een persoonlijke en begrijpelijke manier bij helpen.

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

De hypotheekadviseur in Alkmaar waar jij centraal staat.

Onze hypotheekadviseurs in Alkmaar begrijpen als geen ander dat wanneer je een huis koopt, je wilt weten waar je aan toe bent. Niet de resultaten, maar jij en jouw wensenpakket staan bij De Heij voorop. Onze adviseurs zijn niet verbonden aan een bepaalde bank en dat maakt dat wij als onafhankelijke hypotheekadviseurs volledig vrij zijn om jou een ongebonden hypotheekadvies te geven.

Wanneer je een huis wilt kopen, neemt De Heij je stap voor stap mee in het aanvraagproces. In ons eerste gesprek zoomen we in op jouw situatie en creëren we een hypotheekadvies dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke wensen. Onze adviseurs hebben aantoonbare ervaring en zijn geïnformeerd over de actualiteiten in de markt. De Heij Adviesgroep zorgt dat jij de juiste hypotheek afsluit.

Geen vakjargon, maar alleen objectief advies

Een begrijpelijk hypotheekadvies is niet altijd een gegeven. Lastige termen en voorwaarden maken het soms lastig om de juiste keuze te maken. Zonde, want dat maakt de aankoop van jouw huis een stuk minder leuk. 

De Heij vertaalt deze vakjargon naar een begrijpelijk hypotheekadvies, geheel afgestemd op datgene wat jij zoekt. En dat zorgt dat jij tijd overhoudt om je te focussen op de leukere dingen van een huis kopen. Onze hypotheekadviseurs in Alkmaar helpen je graag op weg.

Wat kost hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies kunnen verschillen. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen. Wil je een specifiek antwoord voor jouw situatie? Onze hypotheekadviseurs maken graag wat tijd voor je vrij. Maak vrijblijvend een afspraak in de regio Schagen.

Pensioenen adviesgroep

Hypotheek adviseur in Alkmaar nodig? Wij helpen je graag.

Elk hypotheekadvies is anders en dat geldt dan ook voor de kosten die daarbij komen kijken. In het eerste gesprek laten we je weten waar je rekening mee moet houden en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze hypotheekadviseurs maken graag tijd voor je vrij. Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseurs in en rondom Alkmaar.