Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Op zoek naar hypotheekadvies in Den Helder?

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in de regio Den Helder of Julianadorp? Dan ben je bij De Heij aan het juiste adres. Wij adviseren particulieren die een hypotheek willen afsluiten, of dit nu is voor het kopen van een huis of het oversluiten van een bestaande hypotheek in Den Helder.

Je gaat voor een huis. Niet voor een hypotheek.

Je hebt een mooie nieuwe woning gezien op Funda, maar voordat je dit huis kunt kopen heb je een passende hypotheek nodig.

Het aanvragen van een hypotheek is niet altijd gemakkelijk en daarom is het belangrijk om vooraf goed geïnformeerd te zijn. Waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je de beste hypotheekofferte krijgt? En wat zijn de belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij het afsluiten van een hypotheek?

Onze financieel adviseurs helpen je graag verder. Afhankelijk van je financiële situatie komen onze adviseurs graag met een maatwerk oplossing.

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

Waarom hypotheekadvies bij De Heij?

Hypotheekadvies draait daarom bij ons niet alleen om het resultaat, maar de mensen staan altijd centraal.

Wij begrijpen de hypotheekmarkt in en rond Den Helder als geen ander en kunnen je daarom het beste hypotheekadvies geven. Ongeacht of je je eerste huis koopt of uw huidige woning wilt oversluiten, onze hypotheekadviseurs helpen je met de beste keus.

Geen belangen, alleen objectief advies

Het kopen van een huis of het overzetten van een hypotheek is geen eenvoudige klus. Wij zijn niet gelieerd aan een bepaalde bank, dus wij zijn vrij om objectief advies te geven.

We kijken specifiek welke hypotheek het meest geschikt is voor jouw persoonlijk situatie. Jouw behoeften en wensen staan voorop. Je weet waar je aan toe bent en krijgt nooit met verborgen kosten te maken.

Wij vertalen het vakjargon voor jou naar een begrijpelijk hypotheek advies, waarbij we rekening houden met jouw behoeften en wensen. Heb je vragen? Stel ze gerust. Onze hypotheekadviseurs geven antwoord op al je vragen.

Kosten hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies kunnen verschillen. Zo hebben we verschillende tarieven voor starters, ondernemers en bestaande klanten. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen.

Pensioenen adviesgroep

Hypotheek adviseur nodig? Wij helpen je graag aan een goed gevoel.

Wil jij menselijk advies zonder vakjargon, in duidelijke taal en opgesteld vanuit een frisse benadering? Kom dan gerust langs bij onze vestiging in ’t Zand. Leon staat jou graag te woord.  

Hypotheekadviseur
"
9

Schoehuys, Schagen

"Ik ben zeer blij met de heij gaat altijd goed en daar hou ik van"

"
9

DJ Sijberden, Den Helder

"Hr L. Rood aardige meedenkende adviseur. De ontvangst bij de Heij door de dames is zeer gastvrij en en vriendelijk."

"
9

Anoniem, 't Zand

"Super geholpen. Zeer deskundig."