Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadviseur in Heerhugowaard

Ben jij op zoek naar onafhankelijk advies over het afsluiten van een hypotheek? De Heij Adviesgroep is een onafhankelijke hypotheekadviseur in regio Heerhugowaard. Wij helpen je op een persoonlijke en begrijpelijke manier vooruit bij het kopen van een huis of het oversluiten van je huidige hypotheek.

Een hypotheek voor jouw droomhuis afsluiten.

Er komt natuurlijk veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek precies? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij beantwoorden deze vragen voor je en adviseren je bij dit proces.  Als het je droomhuis is, wil je alles natuurlijk direct goed geregeld hebben.

Als ervaren hypotheekadviseur in regio Heerhugowaard helpen we je stap voor stap op weg en begeleiden we je op een persoonlijke manier. Zo kan jij met een goed gevoel je hypotheek afsluiten.

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

De hypotheekadviseur in Heerhugowaard jij centraal staat.

Bij De Heij sta jij centraal en kijken we naar wat jij echt nodig hebt. Onze adviseurs zijn niet aan een bepaalde bank verbonden, waardoor ze jou volledig onafhankelijk hypotheekadvies kunnen geven. Niet de resultaten, maar jouw wensenpakket staat bij De Heij centraal.

Wanneer je een huis wilt kopen, nemen wij je stap voor stap mee in het aankoopproces. Wij zetten in het begin jouw persoonlijke situatie en wensen op een rijtje en helpen je vanaf het begin tot het einde bij het afsluiten van een hypotheek. Onze adviseurs zijn specialisten en hebben jarenlange ervaring met het afsluiten van hypotheken in alle soorten en maten. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste hypotheek afsluit.

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies.

Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring op de hypotheekmarkt en kennen alle ins en outs van het afsluiten van een hypotheek. We kennen alle actualiteiten en weten wat er speelt op de markt. Bij het kiezen van de juiste hypotheek zijn wij niet verbonden aan een vaste bank. We kunnen hierdoor objectief de hypotheek kiezen die bij jouw wensen past.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Bij ons staat de deur altijd open voor een goed gesprek met een bak koffie. Heb je liever een gesprek bij jou thuis aan de keukentafel? Geen probleem, ook in de avonduren komen we graag langs voor een gesprek.

Wat kost hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies in Heerhugowaard kunnen verschillen. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen. Wil je een specifiek antwoord voor jouw situatie? Onze hypotheekadviseurs maken graag wat tijd voor je vrij. Maak vrijblijvend een afspraak..

Pensioenen adviesgroep

Hypotheek adviseur nodig in Heerhugowaard? Wij helpen je graag!

Wil jij menselijk advies over het afsluiten van een hypotheek in een duidelijke en begrijpelijke taal? Kom dan gerust bij ons binnenlopen bij onze vestiging in ‘t Zand of maak telefonisch een afspraak. Onze adviseurs helpen je graag vooruit. Voor het afsluiten van een hypotheek in Heerhugowaard ben je bij De Heij aan het juiste adres!