Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadviseur in Julianadorp

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Julianadorp? Bij De Heij Adviesgroep begrijpen we dat het kiezen van de juiste hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen is die je maakt. Ons ervaren team staat klaar om je persoonlijk advies te geven en door elke stap in het proces te begeleiden.

Hypotheekadvies op maat

Elke klant is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Ons team zet jouw wensen en behoeften centraal. 

Groei je uit je huidige woning, ben je van plan te gaan verhuizen of wil je profiteren van de lagere rentestand? Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring op de hypotheekmarkt en kennen alle ins en outs van het afsluiten van een hypotheek. De Heij helpt je de hypotheek te vinden die het beste past bij jouw situatie en toekomstplannen.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Julianadorp waar jij centraal staat

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. Onze deur staat altijd open voor een kopje koffie, maar als je liever bij jou thuis of buiten kantooruren een afspraak wilt inplannen, dan maken we graag tijd voor je vrij! 

Ons doel is om het hypotheekproces zo duidelijk en stressvrij mogelijk te maken, zodat je met vertrouwen een keuze kunt maken voor een hypotheek.

Alles onder 1 dak

De Heij Adviesgroep is niet verbonden aan een specifieke bank, wat ons de vrijheid geeft om objectief en op maat gemaakt advies te bieden. We bekijken samen met jou alle mogelijkheden om de beste hypotheek te vinden die aansluit bij jouw financiële situatie.

Naast hypotheekadvies, kun je bij ons ook terecht voor verzekeringen en financieel advies. Daarnaast zijn we zelfstandig adviseur van de Regiobank. Bij De Heij heb je alles onder 1 (vertrouwd) dak.

Wat kost hypotheekadvies?

Transparantie in kosten is voor ons net zo belangrijk als het vinden van de juiste hypotheek. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen.

Pensioenen adviesgroep

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking

Wil je meer weten over wat De Heij voor jou kan betekenen in Julianadorp? Kom langs bij ons op kantoor of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en meer te weten komen over hoe wij te werk gaan.

Hypotheekadviseur
"
9

Schoehuys, Schagen

"Ik ben zeer blij met de heij gaat altijd goed en daar hou ik van"

"
9

DJ Sijberden, Den Helder

"Hr L. Rood aardige meedenkende adviseur. De ontvangst bij de Heij door de dames is zeer gastvrij en en vriendelijk."

"
9

Anoniem, 't Zand

"Super geholpen. Zeer deskundig."