Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadviseur in Langedijk

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goed gespecialiseerde hypotheekadviseur in Langedijk? Bij De Heij Adviesgroep kunnen onze hypotheekadviseurs je hypotheekadvies op maat geven. Wij hebben jarenlange ervaring op de markt en kennen alle actualiteiten in de regio.

De best passende hypotheek voor jouw nieuwe huis.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en heb je nu je droomplek gevonden? Voor het kopen van dit huis heb je natuurlijk een passende hypotheek nodig.

Het aanvragen van een hypotheek is niet eenvoudig en voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het gaat om veel geld en het is iets wat je goed geregeld wilt hebben. Het kan daarom belangrijk zijn om professioneel advies in te winnen.

Onze hypotheekadviseurs nemen de tijd om jouw persoonlijke situatie te begrijpen. Wij zullen je op basis van jouw persoonlijke situatie adviseren over de best passende hypotheek. 

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

De hypotheekadviseur in Langedijk waar jij centraal staat.

Onze adviseurs hebben geen mooie praatjes, maar gaan echt in gesprek om te kijken waar jij naar op zoek bent. Aan de hand van jouw wensenpakket kijken wij naar wat voor jou de meest gunstige hypotheek is.

Bij De Heij houden wij van een persoonlijke aanpak. De deur staat bij ons altijd open voor een bak koffie en een goed gesprek. Wil je liever een gesprek aan de keukentafel? Wij komen ook graag bij je langs in de avonduren.

Wij leggen je alles in begrijpelijke taal uit en zorgen ervoor dat jij een goed gevoel krijgt bij het afsluiten van je hypotheek.

Geen belangen, wel  onafhankelijk hypotheekadvies

Bij het kiezen van de juiste hypotheek zijn wij niet verbonden aan een vaste bank. Wij kunnen je hierdoor volledig onafhankelijk hypotheekadvies geven en kijken wat echt het beste bij jou past.

We zijn jarenlang actief in de regio Langedijk en kennen daarom de hypotheekmarkt als geen ander. Het maakt niet uit of je je eerste huis gaat kopen of dat je je huidige woning gaat oversluiten. Onze hypotheekadviseurs luisteren naar jouw specifieke wensen en zetten het in begrijpelijk hypotheekadvies voor je uit. 

Hoeveel betaal je voor hypotheekadvies?

De kosten voor hypotheekadvies in Langedijk verschillen per situatie. Voor mensen die starten op de woningmarkt rekenen wij € 1.950,-. Wil je een nieuw huis kopen of heb je een bestaande woning die je wilt oversluiten? Dan rekenen wij € 2.500,-.

Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen. Wil je een specifiek antwoord voor jouw situatie? Onze hypotheekadviseurs maken graag tijd voor je vrij. 
Maak vrijblijvend een afspraak.

Pensioenen adviesgroep

Hypotheek afsluiten in Langedijk?
Wij helpen je graag.

Voor persoonlijk advies in begrijpelijke taal ben je bij De Heij aan het juiste adres. Kom gerust eens bij ons binnenlopen in onze vestiging in ‘t Zand of maak telefonisch gratis en vrijblijvend een afspraak. Onze ervaren hypotheekadviseurs helpen je graag vooruit.