Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadvies in Oudkarspel

Als je op zoek bent naar hypotheekadvies in Oudkarspel, dan ben je bij De Heij Adviesgroep aan het juiste adres. Wij hebben een team van ervaren hypotheekadviseurs die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw specifieke wensen.

Een hypotheek voor jouw ideale koophuis.

Bij het kopen van jouw ideale koophuis hoort natuurlijk de best mogelijke hypotheek. Het is daarom belangrijk om professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt. Onze hypotheekadviseurs zullen de tijd nemen om jouw individuele omstandigheden en behoeften te begrijpen. Wij zullen je voorzien van advies op maat over de hypotheek die het beste bij jouw koophuis past.

Als ervaren hypotheekadviseur in regio Oudkarspel kunnen wij je deskundig advies geven over de verschillende beschikbare hypotheken. Je weet waar je aan toe bent en krijgt geen onverwachte kosten. Ideaal!

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

De Heij, daar sta jij centraal.

Bij De Heij kijken we naar wat jij echt nodig hebt. Wij zijn onafhankelijk en objectief in ons advies en helpen je uitgebreid bij het zoeken naar jouw ideale woning. Als hypotheekadviseur in Oudkarspel staan wij voor je klaar, vanaf het eerste adviesgesprek tot aan het tekenen van de hypotheekovereenkomst.

Wij nemen het aankoopproces stap voor stap met je door aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen. Wij zorgen ervoor dat je alles begrijpt, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring en zorgen ervoor dat jij de juiste hypotheek zal afsluiten.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij het kiezen van de juiste hypotheek zijn wij niet verbonden aan een vaste bank. Wij kunnen je hierdoor volledig onafhankelijk hypotheekadvies geven. Zo ben je er zeker van dat wij  je de beste hypotheek krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wij houden van een persoonlijk aanpak. Bij ons staat de deur altijd open voor een bak koffie, heb je liever een gesprek aan je eigen keukentafel? Ook dat doen we. We komen in de avonduren graag thuis bij je langs voor een gesprek.

Wat kost hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies in Oudkarspel kunnen verschillen. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen. Wil je een specifiek antwoord voor jouw situatie? Onze hypotheekadviseurs maken graag wat tijd voor je vrij. Maak vrijblijvend een afspraak..

Pensioenen adviesgroep

Hypotheek afsluiten in Oudkarspel? Wij adviseren je graag.

Wil jij in begrijpelijke taal advies over het afsluiten van een hypotheek in Oudkarspel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren met veel kennis van de markt en de de huidige actualiteiten. We komen graag bij je langs of kom gerust bij ons binnenlopen bij onze vestiging in 't Zand of maak telefonisch een afspraak. Onze adviseurs helpen je graag bij het afsluiten van een hypotheek in Oudkarspel!