Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie

Hypotheekadvies in Schagen

Zoek jij een hypotheekadviseur in de omgeving Schagen? De Heij is gespecialiseerd adviseur die particulieren helpt met het afsluiten van een hypotheek. Wil je een huis kopen of een bestaande hypotheek oversluiten? De Heij is het juiste adres.

Een hypotheek voor
jouw droomhuis.

Daar staat hij dan. Jouw droomhuis. In je hoofd heb je het huis al drie keer ingericht. Maar voordat dit huis jouw eigendom is, heb je de juiste hypotheek nodig.

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies? Wat moet je allemaal rekening mee houden? En waar let je op bij een hypotheekofferte? De hypotheekadviseurs van De Heij in de regio Schagen, helpen je graag op weg.

Maak een afspraak
Pensioenen adviesgroep

De Heij, daar sta jij centraal.

Ja jij, want bij De Heij begrijpen wij als geen ander dat wanneer je een huis koopt, je wilt weten waar je aan toe bent. Niet de resultaten, maar jij en jouw wensenpakket staan voorop. Zo weet je zeker dat het hypotheekadvies bij jou past. Onze hypotheekadviseurs in Schagen nemen je stap voor stap mee in het proces. We kijken naar welke hypotheek past bij jouw persoonlijke situatie.

Alleen objectief advies

Onze adviseurs hebben de juiste ervaring op de hypotheekmarkt en weten welke actualiteiten er spelen. Daarbij komt dat De Heij niet gelieerd is aan een bepaalde bank. Wij zijn dus vrij om jou een objectief hypotheekadvies te geven.

Moeilijk vakjargon? Wij vertalen het naar een begrijpelijk hypotheekadvies, geheel afgestemd op datgene wat jij zoekt. We beantwoorden jouw vragen graag. Stel ze aan onze hypotheekadviseurs uit regio Schagen. Lekker dichtbij, wel zo makkelijk toch. 

Wat kost hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies kunnen verschillen. Voor starters op de woningmarkt rekenen we € 1.950,-. Heb je een bestaande woning en wil je oversluiten of een nieuw huis kopen? Dan betaal je € 2.500,-. Bekijk onze tarievenkaart voor alle prijzen. Wil je een specifiek antwoord voor jouw situatie? Onze hypotheekadviseurs maken graag wat tijd voor je vrij. Maak vrijblijvend een afspraak in de regio Schagen.

Pensioenen adviesgroep

Hypotheek adviseur nodig?
Wij helpen je graag aan een goed gevoel.

Wil jij menselijk advies zonder vakjargon, in duidelijke taal en opgesteld vanuit een frisse benadering? Kom dan gerust langs bij onze vestiging in ’t Zand. Leon staat jou graag te woord.