Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Naast de verzekeringen en bankzaken, nu ook hypotheekadvies

27/1/2022
Naast de verzekeringen en bankzaken, nu ook hypotheekadvies

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies bij jou in de buurt?

Je hebt vast van ons gehoord en, als je verstandig bent, ben je ook bekend met onze dienstverlening ten aanzien van jouw verzekeringen en/ of bankzaken. Hier in de regio staan we op verschillende borden, treden we naar buiten met mooie acties, waarvan wij vinden dat deze bij ons als kantoor passen en natuurlijk zijn wij betrokken bij verschillende (sport)clubs, verenigingen en teams.

Wij willen jullie middels dit bericht aangeven dat wij per januari 2022 ook hypotheekadvies geven. Leon Rood, al 10 jaar lang een erkend hypotheekadviseur, is per 2022 ons team komen versterken. Hiermee breiden we onze dienstverlening uit en kunnen we jullie ook van dienst zijn op het moment dat er gekeken wordt naar een (andere) woning.

Hypotheek adviseur

We hebben contacten met verschillende hypotheekverstrekkers. Denk hierbij aan RegioBank, Nationale Nederlanden, Florius en Aegon. Behalve deze bekende namen, doen wij ook zaken met partijen welke minder bekend zijn, maar zeker de moeite waard zijn om mee te nemen in het hypotheekvoorstel. Natuurlijk hoef je daar niet zelf aan te denken maar zal Leon je bij de spreekwoordelijke hand nemen en zorgen voor de duidelijkheid, iets wat je hoopt bij het afsluiten van een dergelijk complex product.

10 jaar erkend hypotheekadviseur, onafhankelijk hypotheekadvies welke in duidelijke en begrijpbare taal aan je wordt uitgelegd. Ik ontvang je graag op kantoor of kom bij je langs!

Uiteraard zal je met Leon ook praten over levensgebeurtenissen als overlijden en arbeidsongeschiktheid, zodat alles duidelijk en inzichtelijk is voor je. Je kunt je namelijk voorstellen dat van belang is, dat alles rondom je hypotheek goed geregeld is wanneer jij of je partner komt te overlijden of arbeidsongeschikt raakt.

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Sta jij op het punt om een andere woning te kopen? Of ben je dit in de nabije toekomst van plan? wil je verbouwen/ verduurzamen of oversluiten voor een lagere rente? Twijfel niet en neem snel contact met Leon op via het e-mailadres l.rood@deheij.nl of bel ons op 0224-591228.