Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden

31/5/2021
Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden

Wij zijn het jaar goed begonnen

Mogelijk is het jullie al opgevallen maar in het nieuwe jaar zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd waarover wij jullie willen informeren.

Nieuw jaar, nieuwe kansen en mogelijkheden

Zoals jullie hebben kunnen zien is onze website veranderd. In sommige gevallen wordt er dan wel is gesproken over een spreekwoordelijke facelift voor de website maar die vlieger ging voor ons niet op. De mogelijkheden en functionaliteiten waren te verouderd, de stijve zinnen welke jaren geleden geschreven zijn vallen tussen het wal en schip in het tegenwoordige hier en nu.

In samenwerking met Afix, een jong en vlot bedrijf hebben we onderzocht wat de mogelijkheden zijn. Waar liggen onze kansen. Natuurlijk willen wij naast jullie en midden in de maatschappij blijven staan maar wel met alle mogelijkheden van nu. Graag bespreken wij nog steeds bij jullie thuis de veranderingen en nemen we mondeling de verzekeringen door. Maar daarnaast is een dynamische website in combinatie met social media en een bruikbare app onmisbaar geworden om de communicatie zo snel en eenvoudig te houden. Bel je graag om bepaalde zaken te bespreken dan kan dat natuurlijk, maar communiceer je liever via een formulier via onze website of whatsapp moet dit ook kunnen.

Als klap op de vuurpijl hebben we een eigen app waarin al jullie eigen verzekeringen zichtbaar zijn. Net als het internetbankieren heb je je eigen gegevens snel inzichtelijk op je mobiel.

Om er zeker van te zijn dat je niets mist van dergelijke ontwikkelingen nodigen we je uit om ons te volgen op social media of houd onze website in de gaten. Op deze manier blijf je op de hoogte van al het leuks, moois en nieuws dat speelt binnen ons bedrijf en actualiteiten welke naar ons inziens van belang kunnen zijn voor jullie.

Dienstverlening uitgebreid met hypotheekadvies

Om te beginnen kunnen we jullie aangeven dat wij vanaf dit jaar jullie kunnen voorzien van een stukje onafhankelijk hypotheekadvies. Een mooie uitbreiding van onze huidige dienstverlening. Waar wij jullie al jaren kunnen voorzien van bijna alle denkbare verzekeringen om bepaalde risico's af te dekken zijn we dit jaar begonnen met het geven van passend hypotheek advies. Hiervoor is ons team uitgebreid met Leon Rood. Leon heeft ervaring opgedaan door jarenlang hypotheekadvies te geven namens een ander kantoor. Na een periode als zelfstandig, onafhankelijk hypotheekadviseur heeft hij besloten om ons team te versterken.

Of je nou je eerste eigen woning wilt gaan kopen, je samen wilt gaan wonen of dat je eerste woning niet meer bij je huidige woonsituatie past, een hypotheek heb je niet zomaar geregeld. Sterker nog, doordat er zoveel punten zijn waar men van zegt dat je er rekening mee moet houden kan het zelfs zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit willen wij voorkomen met deze uitbreiding.

Net zoals met onze verzekeringen zijn, werken we ook met verschillende hypotheekaanbieders. Zodoende kunnen we in al ons advies onafhankelijk zijn en blijven. Hierdoor kunnen we op zoek gaan naar het product welke voldoet aan jou wensen maar tegelijkertijd een partij kiezen welke goed bij je past.

Dus ben jij nieuwsgierig wat jou mogelijkheden zijn ten aanzien van de aankoop van een (andere) woning? Neem nu contact met ons op en laat ons je helpen!

Nieuwe medewerkers en het afscheid van René Bakker

Op de een-na-laatste dag van 2021 hebben wij hier met alle collega's afscheid genomen van René Bakker, het vaste gezicht voor jullie wanneer er schade was welke jullie kenbaar wilde maken. Behalve jullie vaste gezicht is hij in alle jaren welke hij werkzaam is geweest voor De Heij Adviesgroep slechts 1 dag ziek geweest. Je hoeft je dan ook niet lang in te denken dat een dergelijke verandering gepaard ging met het ophalen van vele mooie herinneringen.

Na veel gelach en natuurlijk de bijbehorende traan is René op de fiets naar huis vertrokken, het cadeau geschonken door De Heij Adviesgroep om mogelijke momenten van niets doen op te vullen.

Daarbij hebben we natuurlijk per december Hans de Jong in ons midden. Hij behandeld de schades. Daarnaast hebben we in januari Leon Rood, hierboven al benoemd, erbij gekregen voor wat betreft de verzekeringen en hypotheekadvies. Tot slot zal Tallina zich bij ons voegen per februari. Met al deze nieuwe gezichten zullen wij in de aankomende tijd een ieder voorstellen door middel van een interview. Ben je benieuwd wie wij zijn, hou ons dan in de gaten!

Download nu onze app en heb direct jouw verzekeringen inzichtelijk op jouw mobiel

Behalve een nieuwe website zijn we ook bezig geweest met het ontwikkelen van een eigen app. Net als voor je bankieren app van de bank hebben wij voor jullie verzekeringen een app.

Wil je weten hoe het eruit ziet, klik dan even op deze link. Je krijgt een idee van hoe de app eruit ziet maar daarnaast is het ook direct een toelichting hoe je de app kunt downloaden en gebruiksklaar kunt maken.
Het belangrijkste voor het gebruik is via info@deheij.nl aangeven dat je graag gebruikt wilt maken van de app. Wij kunnen dan achter de scherm een bepaalde link naar het e-mailadres toesturen dat bij ons bekend is.

"Wil je onze app gebruiken, stuur dan je naam en adres naar info@deheij.nl met daarin de boodschap dat je graag de app wilt gebruiken"