Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Nieuwbouw in de kop van Noord Holland

31/5/2022
Nieuwbouw in de kop van Noord Holland

Zoals de meeste weten heeft Nederland op dit moment onvoldoende woningvoorraad voor het aantal mensen dat een woning zoekt.  Uit cijfers van de Rijksoverheid blijkt dat Nederland tot aan 2030 zo’n 900.000 woningen extra nodig heeft om het woningtekort aan te pakken.

Volgens het adviesbureau Capital Value is het vanaf 2026 of2027 mogelijk als Nederland om elk jaar 100.000 nieuwe huizen erbij te bouwen. Dat betekent dat we in 2024 316.000 huizen missen volgens het onderzoeksbureau.

Het gevolg is dat we in de omgeving veel nieuwbouw zien. Natuurlijk hier in ’t Zand maar eigenlijk door heel de kop van Noord Holland. Welke plannen er zijn kan je zien op verschillende websites maar wij zijn sinds kortaangesloten en zichtbaar op www.nieuwbouw-schagen.nl.

Wanneer je op deze website komt zie je verschillende nieuwbouwprojecten in de kop van Noord Holland. Door op een interessant project te klikken kan je inschrijven voor het project. Hiermee wordt je op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je gegevens achter te laten voor een vrijblijvend hypotheekadvies. Voor dit stukje advies zijn wij aangesloten en kan het zijn dat wij contact met je opnemen. Hoe leuk is dat!

Bovenin op deze pagina staat een kopje specialisten. Wil je meer van ons weten kan je daar binnenkort een interview lezen welke gaat over ons kantoor en onze dienstverlening.

Heb je aanvullende vragen of wil je direct iemand spreken over hypotheekadvies. Neem dan nu contact op met Leon!