Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Sla je ace bij De Heij Adviesgroep!

16/5/2022
Sla je ace bij De Heij Adviesgroep!

Blij en trots willen wij jullie op de hoogte brengen van onze samenwerking met de plaatselijke tennisvereniging. De handen zijn geschud en de inkt is inmiddels opgedroogd. Bij deze willen wij aangeven dat ‘De Heij Adviesgroep’ de aankomende 3 jaar hoofdsponsor is van het open tennistoernooi in het dorp.

v.l.n.r. Joe de Heer (Vicevoorzitter), Jack de Heij (Hoofdsponsor) en Marco van Luijk (Voorzitter)

Het tennistoernooi in ’t Zand staat bekend als een goed georganiseerd toernooi. Al jaren wordt iedereen ontvangen door dezelfde lachende gezichten en vrolijke karakters. Het park ligt er volledig aangekleed bij, waarbij de sponsoren met doeken en vlaggen het park aankleden. De zonnebloemen aan de zijkant van de banen, de heerlijke hapjes verzorgd door de commissie en natuurlijk een planning waar ze bij de NS trots op zouden zijn. Een week in het jaar is dit de plek in deze omgeving waar iedere tennisser wilt zijn. Het Wimbledon van de Kop van Noord Holland. Zelfde kwaliteit spelers maar dan meer gezelligheid.

De karakters van beide organisaties, De Heij Adviesgroep en de Commissie van het toernooi, zijn vergelijkbaar. Dagelijks gaan wij tot het uiterste voor al onze relaties. We vliegen van links naar rechts wanneer nodig, verzorgen maatwerk waar mogelijk en zorgen voor een gezellig sfeer wanneer het kan. Er wordt gepresteerd met gepaste nederigheid en vertrouwen. Hierdoor ervaar je bij beide organisaties de warmte van een klein gezelschap en de energie van gevestigde orde.  

Doordat de handen ineen gestoken zijn, is er besloten de naam van het toernooi te delen. Vanaf nu zal het toernooi de volgend naam hebben: De Heij Adviesgroep Vlotbrug Toernooi.

Nog niet ingeschreven?! Doe dit dan snel door te klikken op De Heij Adviesgroep Vlotbrug Toernooi!

Wij kijken uit naar de eerste editie onder deze naam en hopen dat er nog velen zullen volgen!

De commissie en alle deelnemers wensen wij heel veel succes en alle aanwezigen wensen wij veel plezier en gezelligheid toe!