Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Versterk ons team als schadebehandelaar!

27/2/2022
Versterk ons team als schadebehandelaar!

Wij hebben binnen De Heij Adviesgroep een plek vrij voor een schadebehandelaar die het leuk vind om naast de schades welke binnen komen ook ondersteuning te bieden bij onze commerciële diensten. Zoals we aangeven, we zijn een team. We zetten onze schouders onder verschillende uitdagingen en doen dat met elkaar want ze zeggen wel eens: gedeelde smart is halve smart! Ergens samen voor gaan zorgt voor meer kwaliteit en daarnaast is het samen overwinnen van een uitdaging vele malen leuker.

Wij zijn een kantoor in 't Zand wat een brede financiële dienstverlening aan biedt. Wij zijn een tussenpersoon voor de verzekeringen van onze relaties maar ook de bankzaken en hypotheken kunnen we via ons kantoor in orde maken. We komen bij de mensen langs voor het maken van foto's van de schades, voor het invullen van een aanvraag- of schadeformulier of gewoon zomaar, even de verzekeringen doornemen. De warmte van vroeger zijn we in deze moderne tijden niet verloren en daarom zijn wij makkelijk te bereiken en komen we langs als de situatie er om vraagt!

Dus hou jij van:

  • Behandelen van schades
  • Onafhankelijk advies geven daar we keuze hebben uit vele verschillende verzekeraars en hypotheekverstrekkers
  • Echt onderdeel te zijn van een team
  • Korte en directe lijnen van en naar collega's en onze relaties
  • Relaties inzichtelijk hebben en hierdoor nog beter kunnen helpen met passend advies
  • Plezier maken combineren met hard werken

Klik dan op deze link en hopelijk horen we snel van je!

Vacature Schadebehandelaar

Jack de Heij: Wat ons onderscheidend vermogen is? Wij zijn de menselijkSTE financieel adviseur. Van contact tot aan schadeafhandeling. En van advies tot aan betalingsachterstand. De mens met zijn behoeftes en gevoelens staat altijd centraal. En niet het resultaat.