Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Versterk ons team als commercieel medewerker!

4/4/2022
Versterk ons team als commercieel medewerker!

Op dit moment worden er vele tussenpersonen opgeslokt door de grotere tussenpersonen waar verzekeraars of investeerders achter zitten. Deze grote partijen geven aan dat er niets zal wijzigen en vaak is dat in eerste instantie ook zo. Natuurlijk kan het niet hetzelfde blijven, daarvoor is de partij simpelweg te groot. Dergelijke overnames beginnen vaak door alles in 1 administratiesysteem te zetten en vervolgens zullen steeds meer wijzigingen doorgevoerd worden. Ten goede van de verzekerden zeggen ze dan echter zetten wij hier onze vraagtekens bij.

Wij, De Heij Adviesgroep, zijn een familiebedrijf. Een ieder kan hier terecht voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en bankzaken (RegioBank). Wij zijn ook al meer dan 70 jaar gevestigd in 't Zand en persoonlijk en onafhankelijk advies staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk onze relatie te leren kennen zodat wij passend advies kunnen geven. Proactief, oplossingsgericht en altijd met het juiste gevoel klaar staan is waar wij voor staan. Daarbij ontzorgen wij onze relaties bij schade zoveel als mogelijk. We zijn een team! Wij werken veel met elkaar samen en met team uitjes en het dagelijkse plezier wat we hebben delen we de lasten.

Voel jij je hier prettig bij en functioneer jij beter in een kleinere organisatie als die van ons, maak dan ons elftal compleet. Klik op deze link en solliciteer!