Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Zorgverzekering in 2024 opnieuw flink duurder. Ga jij overstappen?

22/11/2023
Zorgverzekering in 2024 opnieuw flink duurder. Ga jij overstappen?

Inmiddels zijn alle zorgpremies voor 2024 bekendgemaakt. Dat maakt het nu dé tijd om je zorgverzekering onder de loep te nemen. Waarom is dat een goed idee? We geven je drie redenen om naar je zorgverzekering te kijken.

1.    Grote premieverschillen

2.    Je zorgwensen veranderen

3.    Je verzekeraar past niet meer bij je

1. Grote premieverschillen

De zorgpremies zijn dit jaar flink gestegen. Het is daarom extra belangrijk om niet meer te betalen dan nodig. Wist je dat tussen de verschillende basis zorgverzekeringen grote premieverschillen bestaan? En dat terwijl de inhoud van het pakket bij alle verzekeraars gelijk is. Met een andere basisverzekering betaal je dus mogelijk veel minder premie.

2. Je zorgwensen veranderen

De inhoud vande zorgverzekering is niet het enige dat verandert. De zorg die je aankomend jaar nodig hebt kan ook veranderen. Verwacht je een kindje? Ga je vaker naar de tandarts of verwacht je veel fysiotherapie nodig te hebben? Dan is het verstandig om te vergelijken voor 2024. Kies de zorgverzekering die aankomend jaar beter bij je past.

3. Je verzekeraar past niet meer bij je

Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw verzekeraar niet meer bij je past. Zit je al jaren bij dezelfde verzekeraar? Misschien past deze ondertussen niet meer bij je. De kwaliteit en dienstverlening van de verzekeraar spelen hierin een grote rol. Misschien heb je een slechte ervaring gehad met de klantenservice, gaat de afhandeling van rekeningen langzaam of klopt de afrekening van het eigen risico niet. Of is de zorgverlener waar je graag komt niet meer gecontracteerd bij jouw huidige verzekeraar.

Vergelijken loont

Het is dus verstandig om je zorgverzekering onder de loep te nemen. Bedenk goed welke zorg je aankomend jaar nodig denkt te hebben en vergelijk! Zoek je hulp bij het kiezen van de zorgverzekering die goed bij je past?

Wij hebben een aantal zorgverzekeringen voor je geselecteerd:

Voordelige keuze: Nationale Nederlanden

Hoge klanttevredenheid: Stad Holland

Meest betrouwbaar: ONVZ

En met onze zorgvergelijker vergelijk je alle zorgverzekeraarsmet elkaar.

Keuze gemaakt?

Komt je keuze uit op één van de 3 bovengenoemde verzekeringsmaatschappijen gebruik dan de link achter deze verzekeringsmaatschappij om je bij hun aan te melden. Zij zeggen jouw huidige zorgverzekering op.

Kom je via de zorgvergelijker uit bij een andere verzekeringmaatschappij meld je dan via dezorgvergelijker aan. Ook zij zeggen je huidige zorgverzekering op.

Zijn er toch nog vragen dan horen wij het graag. Neem dan contact met ons op!