Wie zijn wij

pand De Heij

De Heij Adviesgroep is inmiddels een begrip in de kop van Noord Holland geworden en gegroeid tot een allround advieskantoor op het gebied van financiële zaken. Het kantoor werkt samen met een groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Hierdoor kunnen wij nog steeds een onafhankelijk advies aan onze klanten geven.

Onze relaties kunnen dagelijks  – in tegenstelling tot vele grote organisaties – zonder afspraak bij ons terecht. Ons streven is om onze relaties zoveel mogelijk persoonlijk te kennen,  zodat wij op de hoogte zijn van elke persoonlijke situatie.

Een perfecte schaderegeling staat bij ons bovenaan. Dagelijks zijn diverse medewerkers van ons kantoor bezig onze klanten hierin te begeleiden. Wij zorgen ervoor dat u als klant weet waarvoor u premie betaalt en dat u tevreden kunt zijn over de afwikkelingen van opgelopen schadegevallen. Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt er op rekenen dat u – indien nodig  – nog dezelfde dag door ons bezocht wordt.

 

Hoe is ons kantoor ontstaan?

De Heij Adviesgroep is in 1950 opgericht door Henk de Heij. Geboren in Utrecht. Na de oorlog woonachtig in Den Haag en werkend bij het ministerie van Economische zaken. Eind jaren 40 leerde hij zijn vrouw kennen die woonachtig was in ’t Zand. Daar er in Den Haag geen woonruimte te vinden was, trok hij naar ’t Zand en ging werken op de plaatselijke melkfabriek. Dit werk bleek hem toch niet echt te liggen. Op een dag stond er een advertentie in de krant, dat er een kleine assurantieportefeuille te koop kwam. Inkomsten vijf gulden negentig per week. Na het werk in de fabriek stapte de Henk de Heij in de avonduren op de fiets om premies in de Noordkop te gaan incasseren en te adviseren in verzekeringen. Het bleek een juiste keuze te zijn geweest. Hij kreeg ondersteuning van zijn vrouw die bij zijn afwezigheid de telefoon aannam en mensen ontving. Vanuit de huiskamer met een aantrekkende economie,  groeide alles gestaag. In 1961 kwam er een stukje bouwgrond vrij waarop een nieuw huis kon worden gebouwd met daarbij een kleine kantoorruimte. Inmiddels kon Henk de Heij zijn werk op de fabriek vaarwel zeggen en kon hij zich 100% richten op het verzekeringswerk. De fiets werd een bromfiets en later een kleine auto.

Als Sjaak de Heij in 1966 zijn school heeft afgerond vraagt zijn moeder of hij niet een jaartje bij zijn vader wil gaan werken. Ondanks in eerste instantie de twijfel, bevalt het jaar zo goed dat hij tot op de dag van vandaag is gebleven. Uitbreidingen van kantoorruimte volgen. Eerst wordt het kantoor aan huis vergroot en komen er nieuwe medewerkers. Ton Muller, Hans Minnes en Sjaak de Heij zijn eronder andere medeverantwoordelijk voor dat het kantoor groeit en bloeit. In 1981 wordt een geheel nieuw kantoor in het centrum van het dorp gebouwd.

Inmiddels is de derde generatie in de persoon van Jack en Saskia de Heij aan ons kantoor verbonden. Ook hebben wij sinds enige jaren een Regiobank, zodat u ook voor diverse bankzaken bij ons terecht kunt. Specialisatie vinden wij een noodzaak, daarom zijn wij ook permanent op zoek naar mensen die met hun kennis ons team kunnen versterken.