Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Geen eieren zoeken maar ermee gooien? Doe mee met onze actie!

1/4/2022
Geen eieren zoeken maar ermee gooien? Doe mee met onze actie!

Paasactie!!

Behalve eieren zoeken ook zin om met eieren te gooien? Geef je dan snel op voor onze actie.

Wij organiseren op woensdag 13 april 2022 om 15.00 uur een paasactie op het grasveld (het voetbalveld met doeltjes) naast de tandartspraktijk in 't Zand.

Wat is de bedoeling?

Je geeft je op in tweetallen. Je gaat tegenover je vriend of vriendin staan met wie je je hebt opgegeven. Alle tweetallen gaan naast elkaarstaan en op ons teken gaan we de eieren overgooien. Probeer het elkaar dan niet moeilijk te maken en denk goed na over je strategie. Misschien is er thuis zelfs een ei over en kun je van te voren even trainen.

Het spel is verder heel simpel. Diegene wie het langst over kan gooien met het ei, zonder dat deze stuk gaat, die wint!

Een beetje oefenen kan geen kwaad denken we. Daarnaast is het verstandig om oude kleding aan te trekken voor tijdens de activiteit. Gewoon.. voor de zekerheid ๐Ÿ˜‰

Hoe geef je jouw team op?

Stuur een e-mail naar k.izaksson@deheij.nl en geef je vรณรณr 11 april 2022 op. Stuur jouw naam en de naam van vriendje of vriendinnetje met wie jij zal strijden voor de overwinning naar ons toe. Let op! Je mag natuurlijk ook met je vader of moeder de strijd aan gaan!
Wij kopen de eieren in op basis van de opgave zodat we genoeg munitie hebben om te gooien!

Wat valt er te winnen?

Voor de winnaars hebben we een paashaas van chocolade, zodat je in ieder geval een dag lang lekker kunt genieten van chocolade.

We zorgen dat wij er een kwartier van te voren zijn. Actie duurt zolang als dat jullie het vol kunnen houden. We denken dat we met een half uurtje ruim in de tijd te zitten maar wellicht verbazen jullie ons.

We willen jullie veel succes wensen! Zowel in de voorbereiding als tijdens deze actie!

โ€