Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Na de zomervakantie "brugpiepers" in huis?

2/6/2022
Na de zomervakantie "brugpiepers" in huis?

Voor vele scholieren zit de basisschoolperiode er met een aantal weken op. Deze jongens en meiden spreiden hun vleugels en zullen na de zomervakantie naar de middelbare school gaan. Nieuwe vakken en andere roosters, zware tassen en langere stukken naar school fietsen. Dat worden zware dagen.

Natuurlijk neemt iedereen een goed gevulde broodtrommel mee maar ze hebben vaak ook de mogelijkheid om op school een broodje te halen en/of gaan na (of misschien zelfs tijdens 😉) de lessen even langs een fastfoodketen of dichtstbijzijnde supermarkt.

Dat zijn leuke momenten voor die jongens en meiden maar we kunnen ons voorstellen dat je hier graag afspraken over maakt. Als er niet gewerkt wordt is het misschien niet handig dit elke dag te doen. Én als je toch besluit dit te doen, dan van eigen rekening en is het handig om te weten hoeveel je nog op de rekening hebt voordat je in moeilijkheden komt op het moment dat je bij de balie staat. Is er überhaupt een rekening met een pinpas of wil je dat nog in orde maken voor ze voordat ze naar de middelbare schoolgaan? Wil je er mobiel bankieren bij en wat voor een limiet zou hier dan op moeten staan?

Behalve broodjes en wat lekkers halen bij de supermarkt zal het leven ook steeds duurder worden voor ze. Verjaardagen, leuke dingen doen, uitjes.. Ze worden steeds groter en hierbij komt ook een ander uitgave patroon, we kennen het allemaal!
Het is straks ook niet meer langs vader en moeder, hand ophouden, puppy-ogen opzetten en geld krijgen voor hetgeen wat nodig is. Nee, er zal gespaard moeten worden zodat ze hun eigen broek op kunnen houden. Dit is natuurlijk een proceswaar je de kinderen bij wilt begeleiden. Wat is het nut van sparen eigenlijk, hoeveel sparen zij, alleen zakgeld of komt er misschien een stukje kleedgeld bij? Hoe leuk is werken als je ziet wat voor mogelijkheden daaruit ontstaan? Allemaal punten om bij stil te staan en over te vertellen.

Bij de RegioBank hebben we producten die naast deze informatie kunnen helpen. Hier leren de rekeninghouders stap voor stap met geld om te gaan. Juist tijdens deze grote verandering misschien eens leuk om naar te informeren.

Nieuwsgierig wat wij jullie hierin kunnen bieden? Maak een afspraak bij Mieke en kom langs!