Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Saskia de Heij neemt afscheid van De Heij Adviesgroep

24/2/2023
Saskia de Heij neemt afscheid van De Heij Adviesgroep

Na jaren werkzaam te zijn in de verzekeringsbranche heb ik 10 jaar geleden de overstap gemaakt naar het, door mijn opa, opgerichte assurantiekantoor. In die tijd was Jack, mijn broer, als derde generatie, al actief bezig het verzekeringskantoor blijvend voort te zetten.

Als je al werkzaam bent in de verzekeringen lijkt het een voor de hand liggende keuze om in het familiebedrijf aan het werk te gaan. Echter heeft mijn ambitie hier nooit gelegen. Maar toen Jack mij 10 jaar geleden vroeg om het kantoor te komen versterken voelde dit toch als een kans die ik niet kon laten schieten.

Mijn jaren bij De Heij


Ik ben woonachtig in Alkmaar, het was daarom een fijne afwisseling om terug te zijn in het vertrouwde ’t Zand waar iedereen elkaar nog gedag zegt en je naam kent. Dat je mensen tegen komt die je al jaren niet meer gezien of gesproken hebt en klanten beginnen te vertellen over de tijd dat onze opa nog verzekeringen verkocht. Dit heeft ontzettend mooie momenten opgeleverd. Als tussenpersoon kun je voor klanten echt een toegevoegde waarde zijn bij belangrijke momenten in hun leven zoals samenwonen, echtscheidingen of bij de geboorte van een kind. In geval van schade ben je een luisterend oor en helpen we onze klanten zo goed mogelijk weer op weg.  

Het is fijn om zo sterk bij het familiebedrijf betrokken te zijn. Echter kreeg ik een jaar geleden het gevoel dat er misschien nog andere kansen op mij liggen te wachten buiten het familiebedrijf. Geen eenvoudige beslissing, zeker gezien de emotionele verbondenheid met het kantoor en je familie. Gelukkig zijn we hier samen uitgekomen. Begin april zal ik hier voor het laatst werkzaam zijn. Mijn werkzaamheden zullen grotendeels worden opgevangen door onze nieuwe collega Trui Schröder uit Wieringerwerf. Trui is al jaren werkzaam in de verzekeringen en met haar ervaring heb ik het volste vertrouwen dat zij dit uitstekend zal opvangen en een mooie aanvulling is op het bestaande team. 

Graag wil ik mijn familie en lieve collega’s bedanken voor de kansen die ik heb gekregen, de dingen die ik heb geleerd en de mooie momenten die we samen hebben beleefd. Ik weet zeker dat Jack, met zijn passie voor het vak en dagelijkse gedrevenheid, het kantoor blijvend zal voortzetten.

Met vriendelijke groet,

Saskia de Heij