Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
De Heij - RegioBank - Betalen

RegioBank

Betalen

Met de Plus-betalen-betaalrekening kies je voor een complete bankrekening. Ben jij nu bij een andere bank aangesloten? Geen probleem, want met de gratis overstapservice is overstappen kinderlijk eenvoudig. Kom nu langs en onder het genot van een bak koffie maken wij het direct in orde!

Bij ons kun je een betaalrekening openen bij de RegioBank. Hiermee kun jij je bankzaken regelen zoals jij dat zelf wilt. Lijkt overstappen van bank jou lastig? Met de handige overstapservice zetten wij, samen met jou, het overstappen van bank simpel in gang en voor tussentijdse vragen en onduidelijkheden staan wij altijd voor je klaar. Door deze kosteloze service zetten wij je huidige incasso's over naar je nieuw geopende rekening. Makkie toch?!

Door het wegvallen van andere banken in de kleine dorpen, moet je er steeds verder op uit om met iemand je bankzaken te bespreken. Bij ons is dat niet het geval, wij blijven dichtbij. Maak een afspraak met Mieke en kom langs om jouw bankzaken te wijzigen, om geld te storten of om geld op te nemen.

Tot slot breid je de betaalrekening eenvoudig uit met een creditcard. Je kiest een eigen pincode en er is een mogelijkheid voor het aanvragen van roodstand. Uiteraard hebben we ook een online en mobiel bankieren omgeving.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Maak vandaag nog een afspraak Mieke.