Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
De Heij - RegioBank - Kinderen

RegioBank

Kinderen

Met een JongWijs rekening leert je kind al spelend om te gaan met geld en de waarde ervan te respecteren. Lijkt het je leuk om als opa en/ of oma, als vader en/ of moeder jouw (klein)kind op 18 jarige leeftijd een bedrag te schenken voor het halen van een rijbewijs of het maken een mooie reis? Denk dan aan de Zilvervloot spaarrekening.

De JongWijs rekening van de RegioBank groeit met jouw kind mee. Het begint allemaal met een spaarrekening en als jouw zoon en/ of dochter acht jaar oud is, komt er een betaalrekening bij. Als ouders beslissen jullie zelf of daar ook een betaalpas en online bankieren bij past. Daarnaast ontvangen jullie ook van ons leerzame tips over geld. Een compleet pakket en dit alles voor € 0,- tot het 27ste levensjaar van je kind.

De Zilvervloot spaarrekening is een leuk product welke velen wel zullen kennen. Als ouder, maar ook ooms en tantes, opa's en oma's, vrienden, kennissen en alle anderen wie welwillend zijn, kunnen naar deze spaarrekening geld overmaken. Let wel op, dit kan maximaal tot een bedrag van € 600,- per jaar. Over het spaarbedrag komt nog rente én spaar je minimaal 10 jaar het maximale bedrag van € 600,- per jaar, ontvang je ook nog een bonus van 1% over het totaal gespaarde bedrag op de rekening. Wanneer de rekeninghouder dan 18 jaar is geworden, kan hij of zij bij het spaarkapitaal en kan het besteed worden aan bijvoorbeeld een mooie reis, een rijbewijs of studentenkamer. Een mooi cadeau voor het bereiken van een bijzondere leeftijd!

Is de Zilvervlootrekening niet toereikend? Geen probleem, dan sluiten we ernaast een extra spaarrekening!

Wil je nu deze rekening openen? Wij snappen je! Maak een afspraak met Mieke, zij zorgt dat alles direct in orde gemaakt zal worden.