Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Bestelautoverzekering

Verzekering

Bestelauto

Bij het afsluiten van een bestelauto verzekering heb je de keuze uit meerdere verzekeringen.

WA-verzekering (verplicht) 

Verzekeringsdekking welke dekking biedt voorschade aan derden.

WA extra

Verzekeringsdekking voor schade aan je eigen auto. Deze schademoet ontstaan zijn door bijvoorbeeld: brand, aanrijding met dieren, (poging tot) diefstal, stormschade en schade aan de auto ramen

All riskverzekering

Verzekeringsdekking voor schade aan je eigen auto dooreigen toedoen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld achteruit tegen een paal aanrijden.

Schadeverzekering voor inzittenden

Deze verzekeringsdekking biedt dekking voor de werkelijk geleden schade, materieel of letsel, ten tijde van een ongeluk tot een verzekerd bedrag van € 1.000.000,-.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Deze verzekeringsdekking keert uit op het moment dat jij of de inzittenden door een ongeval komen te overlijden of last hebben van (blijvende) invaliditeit. Voor beide gevallen wordt er dan eenmalig een bedrag uitgekeerd.

Pechhulp

Wil je een stukje pechhulp afsluiten voor de auto dan kan dit ook bij de verzekeraar.

Verkeersrechtbijstand

In het verkeer kunnen vervelende situaties ontstaan. Een ongeluk midden op een kruispunt, wachtende en mensen die kijken, door de stress van het ongeluk en de druk vanuit de omgeving kan het zijn dat je de noodzakelijke zaken snel wilt afwikkelen. Een foutje heeft vaak al grote gevolgen. Wil je er zeker van zijn dat je recht op hulp hebt wanneer je het niet eens bent met een schade of een schadeclaim? Sluit dan verkeersrechtsbijstand af.

 Neem contact met ons op om te overleggen over de beste verzekering voor jou.