Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Brandverzekeringen

Verzekering

Brand

Als je een pand of kantoor hebt, dien je zakelijke verzekeringen af te sluiten voor het geval dat er bijvoorbeeld brand ontstaat en hierdoor schade ontstaat. Jouw particuliere verzekeringen bieden hier geen dekking voor, dus zal je zakelijke risico ook verzekerd moeten worden. 

Naast een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het daarom goed om over de volgende verzekeringen na te denken:

Gebouwenverzekering

De gebouwenverzekering vergoedt de herstelkosten bij materiële schade door brand, water, inbraak of storm. Het kan natuurlijk even duren voordat je winkel of kantoor weer volledig is hersteld.

Inventaris en goederenverzekering

Heb je geïnvesteerd in een bedrijfspand of dure goederen? Met een inventaris- en goederenverzekering voorkom je hoge kosten bij brand of inbraak. Je bent verzekerd voor de zakelijke boedel die niet voor verkoop bedoeld is, zoals een laptop of voorraden. Niet elk bedrijf loopt natuurlijk dezelfde risico’s. Voor een bedrijf met veel voorraden en/of grondstoffen zou een goederenverzekering een betere keuze zijn.

Milieuschadeverzekering

Bedrijven moeten aan steeds strengere wetgeving voldoen m.b.t. het milieu. Met een milieuschadeverzekering verzeker je de schade die door jouw bedrijfsactiviteiten wordt veroorzaakt. Iedere ondernemer kan te maken krijgen met milieuschade. Dit kan ontstaan door brand en blikseminslag, maar ook door bijvoorbeeld bodemverontreiniging. 

Bedrijfsschadeverzekering

Met een bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen omzetverlies, wanneer de bedrijfsvoering van een onderneming stil komt te liggen door bijvoorbeeld brand of storm. Een bedrijfsschadeverzekering is met name interessant als je afhankelijk bent van een bedrijfspand en/of apparatuur en machines.

De naam ‘brandverzekeringen’ doet vermoeden dat enkel brandschade onder deze dekking valt, maar niets is minder waar.

Wil je weten wat er nog meer onder deze dekkingen vallen, heb je een brandende vraag?

Neem contact met ons op!